Danske spillere sat af holdet for at joke

Man skal ikke have det for sjovt efter et nederlag. Det må være læren for fem af spillerne på det danske U20-landshold. Se klippet af spillernes brøde her.

Fem danske spillere blev sat af U20-landsholdet efter nederlaget til Canada. De havde haft det lidt for sjovt ved en pressekonference. (Foto: Todd Korol © Scanpix)

Man skal ikke have det for sjovt efter et nederlag. Det må være læren for fem af spillerne på det danske U20-landshold, som alle blev sat af holdet for at have det lidt sjovt ved en pressekonference ved VM i Canada.

Spillerne som bl.a. var Jonas Sass, Mathias Bau, Anders Schultz og Christian Larsen morede sig med at lege trænere til et pressemøde efter at have tabt 2-10 til Canada og derfor blev de udelukket til den næste kamp i gruppespillet.

- Vi er her for at spille hockey og repræsentere Danmark. Dansk ishockey er kommet langt, og jeg gider ikke se spillerne pjatte rundt efter at vi har tabt 10-2, lød begrundelsen fra landstræner Todd Bjorkstrand.

På videoen fra pressekonferencen lyder det ellers som om de tilstedeværende reportere finder det hele ganske morsomt og harmløst. Se klippet her.

Uden de fem spillere tabte Danmark i øvrigt den fjerde kamp ved VM med 1-10 til Finland. Og efter de fire første gruppe kampe har Danmark nul point og en målscore på 6-38.

Facebook
Twitter