Ehlers blandt banens bedste i hjemmesejr

Den danske ishockeyspiller blev efter 5-2-sejr over New Jersey kåret som en af kampens tre bedste spillere.

Nikolaj Ehlers var flyvende med både mål og assist, da Winnipeg Jets natten til mandag dansk tid slog New Jersey Devils på hjemmebane. (Foto: James Carey Lauder © Scanpix)

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers spillede en af hovedrollerne, da hans hold, Winnipeg Jets, natten til mandag dansk tid slog New Jersey Devils 5-2 hjemme i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Således stod danskeren for både en assist og en scoring i sejren, der placerer Winnipeg på fjerdepladsen i Western Conference.

Efter kampen blev Nikolaj Ehlers fremhævet som en af kampens tre bedste spillere sammen med sine holdkammerater Mark Scheifele og Kyle Connor.

Hjemmeholdet tog hurtigt teten i kampen og bragte sig foran 2-0 på to hurtige scoringer tidligt i første periode. Nikolaj Ehlers blev noteret for en assist ved Mark Scheifeles mål til 2-0.

New Jersey fik reduceret, men Mark Scheifele kunne med sin anden scoring i kampen bringe hjemmeholdet foran 3-1 tre minutter inde i anden periode.

Stillingen holdt dog ikke længe, da New Jerseys Blake Coleman bragte spænding ind i opgøret med sin scoring til 2-3.

Herefter var det igen Nikolaj Ehlers' tur til at komme i fokus. Danskeren opfangede pucken på ripost og sendte den op i nettaget fra en spids vinkel til stillingen 4-2.

Det var Ehlers' fjerde scoring i denne sæson.

Mathieu Perreault scorede yderligere en gang for hjemmeholdet, og da der ikke blev scoret i tredje periode, endte opgøret 5-2 til Winnipeg.

/ritzau/

Facebook
Twitter