Ehlers-hattrick sikrer Winnipeg sejr

Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers stod for de afgørende scoringer, da Winnipeg Jets slog San Jose Sharks.

Winnipeg Jets er på førstepladsen i Western Conference. (Foto: Ezra Shaw © Scanpix)

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers var endnu en gang afgørende sit for hold, Winnipeg Jets, tidligt fredag morgen dansk tid.

22-årige Ehlers scorede til 2-2, 4-3 og slutresultatet 5-3 i Winnipegs sejr ude over San Jose Sharks i NHL.

Nordjyden har været flyvende på det seneste. Forleden scorede han to gange i klubbens sejr over Tampa Bay Lightning, og han kom også på tavlen i sejren over Edmonton Oilers.

Fredag morgen var han første gang på pletten 12 minutter inde i første periode. Ved stillingen 1-2 var han vaks, da San Joses målmand fejlagtigt sendte pucken ud til Ehlers, som skød den i det blanke net.

Holdene gik ind til tredje periode ved stillingen 3-3, men så indtog danskeren igen hovedrollen for øjnene af de 17.000 tilskuere.

Først afsluttede han et godt angreb ved at banke pucken fladt i nettet. Og med et minut tilbage sikrede han sit hattrick, da han med kurs mod et tomt mål blev nedlagt af San Joses Joe Pavelski og tildelt en scoring af dommeren.

Winnipeg Jets har gang i en god sæson. Holdet ligger på førstepladsen i Western Conference med 48 point. Det er fem point flere end San Jose Sharks, der indtager femtepladsen i samme konference.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter