Ellers slutspilsvurdering: SønderjyskE er kæmpe favorit

Slutspillet i den danske ishockeyliga starter i aften, og ishockeyeksperter Olaf Eller giver her sin vurdering af de fire kvartfinaleserier.

Olaf Eller peger på SønderjyskE som store favoritter i slutspillet.

Slutspillet I den danske ishockeyliga starter i aften, og de danske ishockeyfans kan derfor se frem til hårde tacklinger, tætte kampe og slutspilsskæg.

DR Sporten har her spurgt ishockeyekspert og træner i Rungsted Seier Capital Olaf Eller om, hvordan han ser chancefordelingen i de fire kvartfinaleserier.

Herning Blue Fox-Odense Bulldogs

- Herning har den bedste målmandsduo i ligaen og et meget stærkt forsvar. Odense har grundspillets bedste angreb, og derfor tror jeg, at det bliver en meget, meget tæt serie. Kan Odense få disciplinen til at være i top og kan deres målmand spille op til sit bedste, så tror jeg, at de kan slå Herning ud, men det tvivler jeg på, lyder vurderingen fra Eller.

Chancefordeling:

55-45 til Herning

Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls

- Rødovre er et meget skøjtestærkt hold med en rigtig god målmand, når Stefan Ridderwall rammer niveauet og er på isen. Rødovre har ikke fået spillet til at stemme efter jul, og i den sidste tredjedel af sæsonen, har de faktisk været ligaens næstdårligste hold. Jeg tror, de får det meget svært mod Esbjerg. Esbjerg har et fantastisk potentiale offensivt med en masse fart, men bagud har det været mere vaklende.

Chancefordeling:

80-20 til Esbjerg

Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital

- Frederikshavn har en meget bred offensiv, og de har mange spillere, der kan lave mål. Målmandsspillet er dog til tider ret haltende, og den unge George Sørensen i målet går ind til sit første slutspil som førstemålmand. Det ligner et usikkert kort. Det ændrer dog ikke på, at Frederikshavn må betegnes som favoritter, men Rungsted kan drille dem en smule.

Chancefordeling:

60-40 til Frederikshavn

SønderjyskE-Aalborg Pirates

- Aalborg har drillet SønderjyskE nogle gange i den her sæson, og jeg tror, at Aalborgs unge mandskab kan drille SønderjyskE i en enkelt kamp eller to. SønderjyskE er dog kæmpe favoritter. Den her fantastiske, sønderjyske ishockeymaskine er for alvor kommet i gang til sidst i grundspillet. De er et stærkt, stærkt hold, der er slutspilsgear. De kommer til at mase Aalborgs unge hold, og de er en klar mesterskabsfavorit i år.

Chancefordeling:

80-20 til SønderjyskE

Den første puck i slutspillet kastes klokken 18, når Odense gæster Herning. De øvrige kampe spilles klokken 19.30.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve