Endnu en dansk ishockeyklub i problemer: Skal bruge en million

Odense Bulldogs skal finde en millioner kroner, inden dagen er omme, hvis driften skal kunne fortsættes.

Odense Bulldogs fattes penge. (Foto: Birgitte Carol Heiberg © Scanpix)

Dansk ishockey har det svært økonomisk. Det må være facit, når man ser på denne sæson i Metal Ligaen. For fjerde gang i denne sæson er en dansk klub nemlig løbet ind i økonomisk vanskeligheder. Denne gang er det Odense Bulldogs, der fattes penge.

- Vi arbejder hårdt på det, og vi har en deadline i dag i forhold til den kapitaludvidelse, vi er i gang med. Det er første skridt i forhold til at sikre, der også er ishockey sæsonen ud og i næste sæson, siger formand i Odense Bulldogs, Henrik Benjaminsen, til DR.

- Vi skal minimum have en million, men har et mål om at vi skal op omkring to millioner. For så kan vi holde niveauet fra i år rent sportsligt og lønningsmæssigt. Når vi ikke mere end en million, må vi tage en mellemsæson til næste år, hvor der vil blive skåret ned på lønningerne, siger han.

Pengene skal på bordet

Først og fremmest handler det dog om for den fynske ishockeyklub at få nogle penge i kassen, så man overhovedet kan fortsætte. Formanden er dog fortrøstningsfuld.

- Før jeg har set pengene på bordet, tør jeg ikke sige noget. Jeg synes, det ser positivt ud og tror på, vi når det. Men inden for denne verden skal man have pengene på bordet, før man kan være sikker på, at de kommer, siger Benjaminsen.

Tidligere på sæsonen har både Herlev, Gentofte og Hvidovre også været i økonomiske vanskeligheder, hvor de tre klubber dog har klaret skærene.

Odense Bulldogs missede tirsdag muligheden for at spille sig direkte i sæsonens kvartfinaler, da man tabte 6-1 til Esbjerg Energy. Dermed skal fynboerne ud i play-in-kampe mod Herlev.

Facebook
Twitter