Herlev-spillere: Vi må tage straffen som mænd

I Herlev vil de ikke spekulere alt for meget på de fire minuspoint, når sæsonen starter fredag.

Kim Staal og Herlev-holdet møder Hvidovre fredag aften. (Foto: martin sylvest andersen © Scanpix)

Dagen før sæsonstarten blev Herlev Eagles tildelt en straf på fire minuspoint, da klubben er under økonomisk rekonstruktion.

Men Herlev-spillerne bekymrer sig ikke alt for meget om de ting, der sker udenfor banen.

- Det er ikke den optimale forberedelse, men vi har gået så meget i gennem efterhånden. Hvis vi skal kigge på det store billede, så må jeg bare sige, at jeg godt kan lide både regler og konsekvenser. Jeg går ud fra, at reglerne er lavet for at styrke dansk ishockey og udvikle det. Jeg ved, at vi har lavet et regelbrud, og det må vi tage som mænd, siger den tidligere landsholdsspiller Kim Staal.

I sidste sæson sluttede Herlev Eagles nederst i den danske liga, da klubben kun hentede otte sejre i grundspillets 45 kampe.

- Vi havde ikke forestillet os, at sæsonen skulle starte på den her måde. Vi må bare stå sammen nede i omklædningsrummet, og hvis vi bare spiller ishockey, så skal det nok gå, siger Tobias Ruelykke.

Satser på klubben overlever

Tilbage i 2009 havde Herlev problemer med at få økonomien til at hænge sammen.

Det endte med, at klubben måtte trække sig fra landets bedste ishockeyrække kort før sæsonstart.

Men dertil når det ikke i denne omgang. Det er Herlev-spillerne sikre på.

- Jeg er rimelig overbevist om, at vi er i ligaen. Men vi tager en dag af gangen. Vi har ikke midlerne til at gøre andet i Herlev, siger Mikkel Ankjær Nielsen, der inden denne sæson skiftede til klubben fra Odense Bulldogs.

Det er en holdning holdkammeraten Matthias Thinnesen bakker op omkring.

- Jeg håber ikke, at det kommer så vidt, som det gjorde sidst. Vi spiller hockey, og så må bestyrelsen bekymre sig om tingene udenfor banen. Men med de meldinger vi har fået, så tror jeg næppe, at det kommer til at ske. Jeg er sikker på, at det hele nok skal løse sig og blive rigtig godt i sidste ende, siger han.

Herlev indleder den nye sæson på hjemmebane mod Hvidovre klokken 20.00 fredag aften.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk