Herning Blue Fox skøjter skuffende rundt i bunden af ishockeyligaen

Ishockeyholdet Herning Blue Fox har haft en svær start på sæsonen, hvor holdet efter samtlige kampe er gået lidt slukøret hjem med bare tre point på kontoen samlet set.

Det har været en kold og kedelig affære at være tilskuer til Herning Blue Fox’ præstationer på isen i Metal Ligaen i denne sæson.

Med fem kampe spillet er der blot tre point på midtjydernes pointkonto. Og det er noget, som cheftræner Petri Skriko indrømmer, er et problem.

- Vi spiller ikke, som vi ønsker. Vi har ikke kunne bygge holdet op, som vi kunne sidste år, hvor alt gik godt fra dag et. I år tager det længere tid at få spillet op at køre, som vi gerne vil have det. Det er nok det største problem, siger han.

Denne sæsons præstationer er en stor kontrast til sidste sæson, hvor Herning Blue Fox kunne tage sølvet med hjem til pokalskabet. Spillet har ikke fungeret for midtjyderne, og det har resulteret i en placering nederst i tabellen.

- Holdet har lavet for mange individuelle fejl, og når de har gjort det, har de ikke formået at hjælpe hinanden op igen, siger Petri Skriko og fortsætter:

- Vi skal blive bedre til at arbejde som et team. Og så har vores forsvar ikke været godt nok, og det er en rigtig dårlig ting, når vi heller ikke formår at udnytte vores scoringsmuligheder.

Selvom det ser sort ud for de blåklædte ræve, så mener cheftræneren, at det er et spørgsmål om tid, før holdet vender skuden og igen hiver sejre hjem.

- Når vi får vores første sejr i hus, så tror jeg, at det kommer af sig selv, og så skal drengene nok få noget selvtillid igen. Vi skal kæmpe videre og presse hårdere på, og så skal det nok vende. Jeg ved, at det nok skal blive bedre, siger Petri Skriko.

Herning Blue Fox får mulighed for at tage sæsonens første sejr og tre point tirsdag aften, når pucken smides i kampen mod SønderjyskE, som spilles i Frøs Sparekasse Arena klokken 19.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk