Hjemvendt NHL-profil: Vi skal nok nå VM-formen

Peter Regin er ikke i tvivl om, at det danske ishockeylandshold nok skal ramme formen inden VM.

Peter Regin spillede sin første landskamp i seks år igår, da Danmark vandt 2-0 over Sydkorea i Metal Challange. (© Scanpix)

Det var et glædeligt gensyn med en gammel kending i går, da Danmark vandt første kamp i Metal Challenge over Syd Korea med 2-0. Peter Regin var nemlig at finde på isen for første gang i seks år for det danske landshold.

Det var ikke en imponerende kamp, som det danske landshold spillede, men på trods af dette er Peter Regin ikke bekymret for, at danskerne nok skal finde formen frem inden VM i Rusland, der starter d. 6 maj.

- Det er klart, at det tager lidt tid at finde sammen med folk, man ikke har spillet sammen med i et stykke tid, men jeg er ikke bekymret frem mod VM, vi skal nok nå at være der, hvor vi vil være, fortæller den danske center, der havde personlig succes i gårsdagens kamp, idet han lavede en assisst til Danmark andet mål.

Har savnet det

Peter Regin har grundet blandt andet sine mange år i den amerikanske ishocket liga, NHL, ikke kunne stille op for det danske ishockey landshold, derfor var det for den rutinerede spiller også en oplevelse, der har været savnet.

- Det var en dejlig oplevelse. Specielt at spille her hjemme, se alle drengene og være sammen med dem igen. Og så selvfølgelig at være en del af et vindende hold. Det var en god aften, siger Peter Regin.

- Jeg savner det specielt, når der er VM, og jeg har siddet i USA. De sidste fire år har det været, fordi vi har været i slutspillet, så der har man ligesom nok at tænke på, men det er klart, at jeg hepper mere end nogen anden og er den største fan, de gange hvor jeg ikke har været med.

Danmark tager hul på VM turneringen d.7 maj, hvor Norge venter som første modstander. Danmark befinder sig i Gruppe A, hvor blandt andre Sverige og Rusland venter.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve