Karantæne for ufin ishockey-tackling

Hvidovre-spilleren Kevin Leder har fået to spilledages karantæne for den voldsomme tackling, der sendte landsholdsspilleren Jesper Jensen på hospitalet med en mindre hjerneblødning.

Hvidovre-spilleren Kevin Leder har fået to spilledages karantæne for den voldsomme tackling, der sendte landsholdsspilleren Jesper Jensen på hospitalet med en mindre hjerneblødning. (Foto: Andy Marlin © Scanpix)

Ishockeyspilleren Kevin Leder fra Hvidovre har fået to spilledages karantæne for en hård tackling mod landsholdspilleren Jesper Jensen, der til daglig spiller for Rødovre.

Rødovre-spilleren fik en kraftig hjernerystelse og en mindre blødning i hjernen ved tacklingen og misser resten af sæsonen inklusiv VM til april.

- Det er udvalgets vurdering, at Kevin Leder rammer Jesper Jensen i hovedet med sin skulder på en måde, så Jesper Jensens hoved med stor kraft kastes ind i panserglasset. Denne tackling skulle rettelig have medført en matchstraf, jf. regel 540 (b) da tacklingen medførte en skade, lyder det i kendelsen fra Dansk Ishockey Unions disciplinærudvalg.

For Hvidovre betyder karantænen til Kevin Leder, at klubben må undvære Kevin Leder i de to første kvartfinalekampe mod AaB.

Hændelsen indtraf, da de to klubber mødtes i tirsdags.

Facebook
Twitter