Lars Seier køber sig ind i Rungsted Ishockey

Lars Seier Christensen, medstifter og direktør i Saxo Bank A/S, køber 43 procent af Rungsted Ishockey.

Rungsted Ishockey meddeler i en pressemeddelelse fredag, at Lars Seier Christensen, der er medstifter og administrerende direktør i Saxo Bank A/S, har købt 43 procent af Rungsted Ishockey.

- Lars Seier Christensens investering i Rungsted Ishockey er det økonomiske skulderklap, som klubben har ventet på, siden vi for lidt over to år siden lagde en ambitiøs treårsplan for at vende tilbage til eliten i dansk ishockey, siger Thomas Friberg, der er direktør for Rungsted Ishockey ApS i en pressemeddelelse.

Klubben meddeler, at partnernetværksleder og bestyrelsesmedlem Finn M. Rosenthal ejer 52 procent af virksomheden, Lars Seier Christensen Holding A/S ejer 43 procent, mens en række småaktionærer ejer de sidste fem procent.

Lars Seier Christensen er i sportens verden mest kendt som sponsor gennem mange år for Bjarne Riis' cykelhold. Bjarne Riis har solgt sit hold til russeren Oleg Tinkov, men banken er fortsat sponsor for holdet, der i dag hedder Tinkoff-Saxo.

Ishockey er på vej frem

Og Lars Seier Christensen havde gerne kastet en del af formuen efter cykelaktier tidligere, hvis det havde været muligt.

- Havde der eksisteret en børs for cykelaktier, så havde jeg været køber i 2008, da Saxo Bank første gang sponsorerede Bjarne Riis’ cykelhold, siger Lars Seier Christensen.

Nu har han valgt at investere i ishockeyen i Rungsted. Og timingen er god, mener han.

- Ishockey er en sportsgren på vej frem. Ikke mindst fordi VM i ishockey i 2018 afholdes i Danmark, og Metal Ligaen nu bliver vist på TV.

- Jeg forventer, at den øgede eksponering vil være en mulighed for at løfte sporten i Danmark samlet set, men især for en veldrevet virksomhed som Rungsted Ishockey, siger Lars Seier Christensen.

I spidsen for holdet på isen står den erfarne trænerduo Per Holten Møller og Olaf Eller.

Rungsted åbner sæsonen ude mod Odense 18. september.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk