Lynmål sikrer Rungsted pokalen

Rungsted Seier Capital scorede to hurtige mål og vandt pokalfinalen, selv om Morten Green blev smidt ud.

Rungsted Seier Capital kan juble efter en af scoringerne mod Aalborg Pirates. (Foto: Jan Korsgaard © Scanpix)

Det er sjældent, at en ishockeykamp bliver afgjort inden for kampens første tre minutter.

Det var imidlertid i grove træk, hvad der skete, da Rungsted Seier Capital søndag blev pokalvinder med en finalesejr på 3-0 over Aalborg Pirates.

Rungsted, der havde fordel af, at finalen blev spillet på klubbens hjemmebane, scorede to gange i kampens tredje minut, begge gange med en spiller i overtal på isen.

Først udnyttede Alexander Jensen en returpuck til at score til 1-0, og efter endnu en udvisning til nordjyderne gjorde Mike Daugulis det til 2-0.

Aalborg Pirates, der allerede har sikret sig sejren i grundspillet i Metal Ligaen, formåede ikke at komme tilbage, heller ikke selv om holdet spillede mange minutter i overtal på grund af udvisninger.

Veteran så rødt

Det skyldtes blandt andet, at Rungsted-veteranen Morten Green - der med sejren fik karrierens første titel - blev smidt ud fra kampen i anden periode.

Det skete efter en såkaldt "checking to the head", og Morten Green kan nu se frem til at afsone karantæne.

35-årige Morten Green afsoner i øvrigt karantæne i ligaen i øjeblikket for en lignende tackling.

Aalborg Pirates har vundet samtlige fem kampe mod Rungsted Seier Capital i ligaen i denne sæson, men det hjalp ikke den nordjyske klub i søndagens finale.

Et sekund før tid cementerede Nikolaj Rosenthal sejren, da han og pucken gled ind i et tomt mål, efter at Aalborg havde taget målmanden ud for at jagte en scoring.

/ritzau/

FacebookTwitter