Odense Bulldogs klarer skærene: 1 million er i hus

Den fynske ishockeyklub har samlet penge nok ind til at kunne fortsætte driften i denne og næste sæson.

Odense Bulldogs har samlet nok penge ind til, at man kan fortsætte driften. (Foto: Birgitte Carol Heiberg © Scanpix)

Det har været et dramatisk døgn i ishockeyklubben Odense Bulldogs. Onsdag meldte klubben ud, at der skulle findes mindst en million kroner inden midnat, hvis man skulle kunne spille sæsonen færdig og også have en fremtid.

Onsdag er der så positivt nyt fra Odense. Formand Henrik Benjaminsen kan melde, at der er samlet penge nok ind til, at klubben er reddet og har en fremtid.

- Vi har været bredt ude blandt nuværende ejere og sponsorer og potentielt nye. Alle har bidraget, og det har gjort, at vi har nået den magiske grænse, der hedder en million. Lige nu står vi på en million og 50.000 kroner. Der er flere ting, vi arbejder på, som vi håber, kan give lidt mere i løbet af de næste par uger, siger Henrik Benjaminsen til DR.

- Det betyder, at vi kan spille færdig i år og spille med i næste sæson også. Så ishockeyen er sikret på Fyn i hvert fald frem til næste sæson også.

Måske nedskæring i næste sæson

Størrelsen af det beløb, der kommer i kassen, får dog betydning for, hvilken fremtid Odens Bulldogs går i møde. Der skal nemlig mere end den million, man nu har samlet, hvis driften skal kunne fortsætte i samme gear.

- Næste sæson vil være afhængig af, hvad det endelige resultat bliver. Kommer vi ikke over den million, vi er på nu, så har det nogle konsekvenser rent udgiftsmæssigt til næste år. Vi vil være nødt til at skære i vores lønbudgetter for simpelthen at spare penge.

Odense Bulldogs tabte tirsdag 6-1 til Esbjerg Energy, hvilket betyder, at fynboerne nu skal ud til play-in-kampe mod Herlev

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter