SENDEPLAN Sådan sendes VM i ishockey på DR's kanaler

Efter et forrygende vinter-OL for de danske ishockey-kvinder er forventningerne høje til VM, som for første gang holdes på dansk grund. DR sender live fra Danmarks fire indledende kampe.

DR sender alle Danmarks fire indledende kampe plus semifinaler og finale. (Foto: © nordphoto GmbH / Hafner via www. © imago images/Nordphoto, nordphoto GmbH / Hafner via www. © imago images/Nordphoto)

De danske ishockey-kvinder skøjtede og kæmpede sig ind i danskernes hjerter, da de ved vinter-OL i Beijing i begyndelsen af året var tæt på at snuppe en kvartfinaleplads efter en sensationel sejr over Tjekkiet.

Fra torsdag den 25. august er der igen mulighed for at opleve det danske landshold, når DR sender live fra VM, hvor verdens 10 bedste ishockey-nationer dyster om medaljer.

Det er første gang, Danmark er vært for et A-VM i ishockey for kvinder.

DR sender alle Danmarks fire indledende kampe plus semifinaler og finale. Åbningskampen i Frederikshavn på torsdag den 25. august er et naboopgør og revanche for det tætte nederlag, som Danmark led til Sverige ved OL for et halvt år siden.

Udover live-udsendelser og højdepunkter på DRTV og DR2 bliver ishockey-VM også dækket indgående på dr.dk. Her vil alle kampe blive liveblogget, og der vil være spillerportrætter, features og videoklip med det bedste fra kampene.

Du finder vores sendeplan herunder: