Sportsugen: De her tre hold går videre i ishockey-DM

Tre hold kvalificerer sig til DM-semifinalerne i ishockey allerede i denne uge, vurderer panelet i DR Sportens podcast Sportsugen, der også taler om fodbold, håndbold og badminton.

Sønderjyske er storfavorit til at tage DM-guldet i ishockey. (Foto: Frank Cilius © Scanpix)

DM-slutspillet i ishockey er i fuld gang. Og favoritterne har levet op til forventningerne i de to første kampe i kvartfinalekampe.

- Sønderjyske, Frederikshavn og Esbjerg er sikkert på vej videre, siger DR Sportens ishockeykommentator Frederik Lindved i denne uges udgave af Sportsugen, som ligger klar til fri download via dr.dk/podcast, iTunes eller blot kan høres ved at klikke her.

Sønderjyske, Frederikshavn og Esbjerg, der toppede grundspillet i nævnte rækkefølge, fører alle 2-0 i kampe, mens det står 1-1 mellem Odense og Herning i slutspilsserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Sønderjyske og Frederikshavn går videre i den her uge. Det gør Esbjerg også, mens Herning-Odense i hvert fald kommer ud i seks kampe.

Frederik lindved, ishockeykommentator, dr sporten.

Gør arbejdet færdigt i denne uge
Denne uge byder på tre kvartfinalerunder mere, tirsdag, fredag og søndag.

Og det er kun et enkelt af opgørene, der bliver afgjort i næste uge, vurderer Frederik Lindved, der udgør panelet i Sportsugen sammen med Jan Kalborg og Jens Jacob Juulsager.

- Sønderjyske og Frederikshavn går videre i den her uge. Det gør Esbjerg også, mens Herning-Odense i hvert fald kommer ud i seks kampe, siger han.

Sønderjyske er klar guldfavorit
Med hensyn til, hvem der går hele vejen og vinder mesterskabet, er ishockeykommentatoren ikke i tvivl.

- Sønderjyske er holdet, man skal slå, hvis man vil vinde DM-guldet. Klubben har nogle fantastiske fans og holdet er bygget og sammensat til at vinde mesterskaber. De har vundet DM de seneste tre år i træk. Det er et hold, der er vant til at vinde, siger Frederik Lindved.

Vært Jacob Panum sammen med ugens panel bestående af Jens Jacob Juulsager, Jan Kalborg og Frederik Lindved. (Foto: Jacob Panum © DR Sporten)

Sportugen kommer også omkring en masse fodbold, håndbold og badminton.

All England, Champions League og topkamp i Parken
Ugens panel kommer med bud på, hvordan det kommer til at gå i søndagens topkamp i Superligaen mellem FC København og AaB i Parken og Champions League-opgøret mellem Chelsea og Paris Saint-Germain.

Endelig bliver der også set på de danske muligheder ved All England i badminton samt håndboldkvindernes kommende to EM-kvalifikationskampe mod Rusland.

Sportsugen klæder dig på til ugens største begivenheder. (© DR Sporten)

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve