Sportsugen: Peter Regins comeback er et kæmpe løft

Det er et spændende dansk landshold i ishockey, der i denne uge samles for første gang inden VM i maj, lyder det i DR Sportens podcast Sportsugen.

Peter Regin er tilbage på landsholdet og kan opleves fredag og lørdag i Rødovre, når Danmark møder Sydkorea og Norge. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Det danske ishockeylandshold tager i denne uge hul på forberedelserne til VM i Rusland ved trenationersturneringen Metal Challenge i Rødovre, hvor Danmark møder Norge og Sydkorea.

Med Peter Regin tilbage på landsholdet, for første gang siden VM i 2010, er der tale om et nærmest historisk stærkt dansk landshold i februar, siger TV 2 Sports ishockeykommentator, Jimmy Bøjgaard, i DR Sportens podcast, Sportsugen, som ligger klar til fri download via dr.dk/podcast, iTunes eller blot kan høres ved at trykke her.

At have ham med på holdet giver et kæmpe løft. Det er en rigtig stor motor at have tilbage på holdet og så vækker det gode minder fra VM i 2010.

jimmy bøjgaard, kommentator tv2 sport.

- Regin har NHL-erfaring og har fået rigtig godt gang i sin karriere igen ved at spille ved at spille i den russiske KHL-liga, som er den næstbedste liga i verden. At have ham med på holdet giver et kæmpe løft. Det er en rigtig stor motor at have tilbage på holdet og så vækker det gode minder fra VM i 2010, siger Jimmy Bøjgaard med henvisning til VM i Tyskland.

Dengang slog Danmark både Finland og USA og opnåede sit hidtil bedste VM-resultat med en plads i kvartfinalen.

Danmark i stærk VM-gruppe
Ved VM i Rusland i maj er Danmark kommet i en svær gruppe med værtsnationen, Sverige, Tjekkiet, Schweiz, Letland, Norge og Kasaksthan.

Det gør lørdagens møde med Norge i Rødovre ekstra interessant.

- Det er et arvefjendeopgør og en god mulighed for begge nationer for at få testet nogle ting af inden VM. Det bliver interessant at se, for nordmændene plejer at komme med et godt hold, siger Jimmy Bøjgaard, der sammen med DR Sportens Tina Müller og Henrik Fallesen udgør ugens panel i Sportsugen.

De tre kommer også omkring seksdagesløbet i Ballerup, topkampen i Serie A mellem Juventus og Napoli, DM-kvartfinalerne i badmintonligaen og håndboldens Champions League, som byder på nogle interessante opgør set med danske øjne.

Sportsugen er din nye podcast, som klæder dig på til ugens største begivenheder. (© DR Sporten)

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve