Ung ishockeyspiller lå livløs efter tackling

En dansk ungdomslandsholdsspiller i ishockey er i bedring efter behandling på et norsk sygehus, efter han lå livløs.

Den 15-årige danske ungdomslandsholdsspiller i ishockey Lasse Bo Knudsen måtte fredag til behandling på et norsk sygehus, efter han lå livløs på isen efter en hård tackling.

Det skriver den norske avis Fædrelandsvennen på sin hjemmeside.

AaB-spilleren på det danske U/16-landshold kom ud i duel, og faldt efterfølgende hårdt ned på isen i Idda Arena i Kristiansand.

Uheldet skete, da der manglede otte minutter af første periode i venskabskampen mod Norge, lidt før klokken 19.30.

Ritzau har efterfølgende været i kontakt med Danmarks Ishockey Union (DIU), som fortæller, at spilleren efter omstændighederne har det godt. Han har fået en mindre hjernerystelse.

DIU oplyste senere fredag aften, at han er udskrevet fra hospitalet kort før klokken 22 og nu er tilbage på U/16-holdets hotel.

- Spilleren fik et slag på hjernestammen og mistede derved - midlertidigt - følelsen i sine ben. Efter cirka 10 minutter vendte følelsen i benene tilbage, og spilleren blev kørt på hospitalet.

- Her blev spilleren undersøgt, fik taget røntgen og blev CT-skannet, hvorefter det kunne konstateres, at alt var ok, oplyser unionen på sin hjemmeside.

 Den danske landsholdsspiller lå livløs på isen i cirka et kvarter, før ambulancepersonale ankom til hallen og begyndte behandlingen.

- Spillemæssigt skete der ikke noget ureglementeret, siger Fædrelandsvennens reporter Nicolai Olsen, som var til stede under kampen.

- Det så ud som om, han slet og ret landede vældig uheldigt. Ingen af de andre spillere blev udvist i forbindelse med duellen, fortæller Nicolai Olsen.

U/16-landstræner, Flemming Green, må undvære Lasse Bo Knudsen i de næste to kampe, som er planlagt mod Norge.

- Lasse er lige kommet tilbage til hallen, og han er på højkant igen efter at være blevet undersøgt på hospitalet. Han har det fint, men han kommer selvfølgelig ikke til at spille i de sidste to kampe, siger Flemming Green til tv2sport.dk.

Kampen mellem Norge og Danmark endte i øvrigt 4-4.

Facebook
Twitter