Gennembanket dansk landshold ser frem til NHL-indsprøjtning

Det danske ishockeylandshold har tabt de seneste to kampe med en samlet score på 1-11. Men de tror, at de kommende forstærkninger til holdet kan løfte spillet.

Frederik Storm fik kærligheden at føle i løbet af kampen mod de canadiske skøjtestjerner. (Foto: Lars Moeller / Ritzau Scanpix 2018) (Foto: Lars Moeller © Scanpix)

De danske spillere på herrelandsholdet i ishockey er gået igennem noget af et haglvejr af pucke i de to seneste nederlag mod hockeystormagterne fra USA og senest Canada.

I kampen mod Canada var det danske hold skadesplaget og forsøgte at give tid til reserverne og spare nogle af de bærende kræfter.

Og selvom de store nederlag kan virke nedslående, så ser de danske spillere positivt på de kommende kampe.

- Det er klart, at det skal blive bedre. Men nu får vi nogle modstandere på et andet niveau. Og så får vi Jannik Hansen og Mikkel Bødker hjem, så det bliver vigtig, siger den danske NHL-stjerne Frans Nielsen.

NHL-spillere med målnæse og fysik

Frans Nielsen er overbevist om, at de to NHL-spillere kan bidrage til at hæve holdets topniveau.

- Det betyder meget, det er to rigtigt dygtige spillere, der ved, hvad det handler om. Mikkel Bødker kan score mål, og Jannik Hansen er stærk fysisk, så vi får lidt af begge dele, konstaterer han.

Den samme tilgang har Nicklas Jensen, der har været holdkammerat med Jannik Hansen i Vancouver Canucks.

- Jannik Hansen er en fantastisk spiller, der arbejder stenhårdt og har god fart, så det bliver en god forstærkning, siger Nicklas Jensen.

Nøglekampe mod Norge og Letland i vente

De danske spillere har fra start haft et mål om, at slutte på fjerdepladsen i gruppen. Det vil betyde, at man tager den sidste plads, der giver adgang til kvartfinalerne. Og hvis det skal lykkes, skal landsholdet ud og slå eller spille uafgjort mod Norge og Letland.

I første omgang, er der dog endnu en højtrangerede modstander i vente, når danskerne skal ud og skøjte om kap med de finske hockeyherrer.

- Vi skal begynde at minimere vores fejl nu. Vi tænker hele tiden på den næste modstander og hver kamp tæller. Og i den næste kamp mod Finland, går vi også efter at få point, siger Nicklas Jensen.

Facebook
Twitter