Jan Magnussen går glip af sønnens Formel 1-debut

Kevin Magnussens far, Jan Magnussen, misser sin søns Formel 1-debut i Australien på grund af et andet løb.

Kevin Magnussen fik sin debut i en racer som to-årig - næste år går det løs i F1 (Foto fra Essendrop & Eliten med Kevin Magnussen) (Foto: DR © DR Sporten)

Jan Magnussen følger sin søn Kevin Magnussen i alt, hvad han foretager sig i motorsportens verden. Når det ellers kan lade sig gøre.

Farmand Magnussen går nemlig glip af sønnens Formel 1-debut i foråret for McLaren, fordi han samtidig skal køre et 12-timers-løb på Sebring i weekenden 14.-16. marts.

- Ja, jeg må erkende, at mit vigtigste løb i år ikke bliver ét, jeg selv skal køre. Desværre får jeg ikke set Kevins Formel 1-debut i Australien fra tilskuerpladserne, da jeg skal køre 12-timers-løb på Sebring i samme weekend.

- Men jeg skal nok tale lang tid i telefon om aftenen, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Jan Magnussen før sin F1-debut (Foto: DR © DR Sporten)

Fredag kom det også frem, at Jan Magnussen forlænger kontrakten med amerikanske Corvette Racing.

- Jeg er glad og meget stolt over endnu en gang at blive valgt med på holdet, lyder det fra Jan Magnussen, som i det hele taget kan se frem til endnu et år med en travl racerkalender.

Foreløbig er en ny toårig kontrakt med Corvette Racing underskrevet, men Jan Magnussens første opgave i 2014 bliver et 24-timers-løb i Dubai for Ferrari-teamet Ram Racing.

Kontrakten med Corvette-mandskabet betyder, at Jan Magnussen igen skal køre samtlige løb i GT-mesterskabet og naturligvis 24-timers-løbet i Le Mans.

- Corvette Racing er en af de mest berømte teams i GT-racing, og jeg har nydt alle triumferne - ikke mindst vores fantastiske mesterskabssejr i år, siger Jan Magnussen og tilføjer:

- Med den nye Corvette C7 har vi en stærk racerbil, og jeg er jeg ikke i tvivl om, at vi kan fortsætte de gode takter fra ALMS (American Le Mans Series) og ikke mindst vende tilbage til Le Mans og kæmpe med helt i toppen.

/ritzau/

Facebook
Twitter