Julie Lundholdt første vinder af DR Fidusen

Det blev den 25-årige snowboarder Julie Lundholdt, der vandt januar måneds afstemning om DR Fidusen. Hun vandt foran badmintonspilleren Tine Rasmussen.

Julie Lundholdt er den første modtager af DR Fidusen. (© DR Sporten)

Det blev Julie Lundholdt, der vandt januar måneds afstemning om DR Fidusen.

Den 25-årige snowboarder snuppede titlen foran badmintonspilleren Tine Rasmussen. Den tredje nominerede for januars bedste sportspræstation var golfspilleren Anders Hansen.

Julie Lundholdt får prisen for sin flotte 6.-plads ved VM i boardercross. Det er det bedste danske VM-resultat nogensinde. Samtidig kvalificerede Julie Lundholdt sig til Vinter-OL i Vancouver i 2010.

Overrasket vinder

Vi ringede og vækkede Julie Lundholdt i den kommende canadiske OL-by, hvor hun lige nu kører snowboard, og det var en meget overrasket DR Fidus-vinder, der tog telefonen.

 - Hvor vildt! Jeg havde faktisk lige drømt, at jeg vandt prisen. Det betyder meget for mig, for det siger lidt om, at jeg begynder at nærme mig et niveau, hvor folk ligger mærke til, hvad jeg går og laver. Tidligere har det bare været sådan, at der ikke rigtigt er nogen, der har opdaget, at jeg eksisterer, og at jeg har kørt, siger hun til DR Sporten.

DR Fidusen er valgt af brugerne på dr.dk/sporten - her er et udpluk af begrundelserne:

"Fantastisk at en dansker uden træningsmuligheder herhjemme kan kvalificere sig til OL"

"Det bedste resultat Danmark nogensinde har opnået indenfor hendes sportsgren"

"Flot at indfri OL-kravet i boardercross, når man kommer fra et land uden sne"

DR Sporten uddeler DR Fidusen hver måned hele 2009 for den bedste danske sportspræstation.

FacebookTwitter