Klavs Bruun bliver Wilbeks assistent

Klavs Bruun Jørgensen skal hjælpe landstræneren under EM i Herning.

Klavs Bruun Jørgensen har ifølge Wilbek "den fanden i voldske indstilling, der kan blive et stort aktiv under EM.” (Foto: DR © DR Sporten)

Det bliver den tidligere landsholdsspiller og nuværende træner for Team Tvis Holstebro, Klavs Bruun Jørgensen, der skal assistere Ulrik Wilbek under EM i herrehåndbold i Herning.

Klavs Bruun afløser Henrik Kronborg, der er ved at komme sig oven på en dobbelt operation for diskusprolaps.

- For mig var det naturligt at bede Klavs om at træde til. Dels ligger hans aktive tid på landsholdet ikke ret lang tid tilbage, så han har på forhånd et klart billede af, hvad der foregår, dels har han både i AG København og hos Team Tvis Holstebro vist, at han er en rigtigt dygtig træner og endelig har han efter min mening den fanden i voldske indstilling, der kan blive et stort aktiv under EM, siger landstræner Wilbek i en pressemeddelelse.

39-årige Klavs Bruun Jørgensen har spillet 185 landskampe og scoret 440 mål for Danmark, siden han fik debut i november 1994. Han indstillede oprindelig sin landsholdskarriere efter bronzemedaljen ved EM i Slovenien 2004, men fik comeback i foråret 2008, hvorefter han deltog såvel ved OL i Beijing som ved VM i Kroatien i januar 2009.

Her spillede han i en alder af 34 år sin sidste landskamp, da Danmark den 1. februar tabte bronzekampen mod Polen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter