Krauls karakterbog: Kong Krohn og Amazing Andersen

DR Sportens fodboldkommentator giver topkarakter til målmand Stephan Andersen og matchvinder Krohn-Dehli.

Michael Krohn-Dehli sender bolden imellem benene på Maarten Stekelenburg og bliver dansk matchvinder. (Foto: Kim Ludbrook © Scanpix)

DR Sportens fodboldkommentator, Andreas Kraul, giver to 12-taller efter åbningssejren over Holland.

Stpehan Andersen 12

Amazing Andersen kaldte de udenlandske kolleger den danske målmand, der dog hurtigt selv påpegede sin store fejlaflevering i første halvleg. På trods af den er der dog ikke tvivl om topkarakteren til den nye danske førstemålmand.

Lars Jacobsen 7

Voldsom opgave over for Afellay og til tider Robben plus lidt Sneijder. Kæmpede og fightede fantastisk trods et hold i nakken. Et par dårlige indlæg, men selvfølgelig en kamp over middel.

Simon Kjær 7

Stærk, stærk indsats i duellerne og heroisk fight i det konstante hollandske pres og en generel bekræftelse af, at Morten Olsen foretog det rigtige valg ved at foretrække Kjær som makker til Agger.

Daniel Agger 10

En fantastisk anfører for Danmark. Ledte sit forsvar gennem et voldsomt stormvejr og havde endda overskud til at tilbyde sig offensivt i anden halvleg. Super kamp.

Simon Poulsen 10

Her gik man og troede, at Danmark havde et problem på venstre back. Det så man ikke mod Holland. Robben er umulig at styre totalt, men Poulsen gjorde sit ypperste og var stadig aktiv frem ad banen.

William Kvist 4

Blev fuldstændig spillet ned centralt i kampens åbning og fik aldrig helt styr på spillet, men det aldrig svigtende løbehjerte blev vigtigere og vigtigere, som kampen skred frem. Stærk anden halvleg.

Niki Zimling 7

Det store spørgsmålstegn efter ambulancekørslen ved fredagens træning, men spillede med det sædvanlige energiniveau og var vigtig, da først det danske hold kom sig over den indledende nedspilning.

Dennis Rommedahl 4

Et par rigtig gode indlæg, men ellers var det ikke meget, der kom fra højresiden og Rommedahl.

Christian Eriksen 2

Morten Olsen har påpeget, at Eriksen ikke har været på toppen fysisk, og det virkede heller ikke sådan. Meget usynlig og totalt overspillet i det meste af kampen.

Michael Krohn-Dehli 12

Kåret til Man of the Match af UEFA, og præstationen var da også helt i top af matchvinderen, som efter målet optrådte med enorm selvtillid og var bedste dansker til at holde i bolden, da holdet var mest presset.

Nicklas Bendtner 7

Upåklagelig arbejdsindsats under svære arbejdsvilkår af Bendtner, der holdt det hollandske midterforsvar beskæftiget og tilbød sig. Men havde manglede i boksen enkelte gange.

Lasse Schöne 7

Godt set indskiftning af Morten Olsen. Lasse Schöne kom ind og holdt fint i bolden og satte et par gode danske kontraangreb ind i slutfasen.

Tobias Mikkelsen 4

Skulle ind og true i dybden i slutminutterne, men blev ikke sat helt i scene.

Er du enig i Krauls vudering? Kom med din mening herunder.

Facebook
Twitter