Lægen har sagt god for Kessler-comeback

Mikkel Kessler har lægens ord for, at han kan vende tilbage til ringen den 4. juni i Parken, efter at en øjenskade har holdt ham ude i mere end et år.

Mikkel Kessler -her mod Carl Froch, har lægens ord for, at han er klar til comeback efter sin øjenskade. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Normalt er det næverne, som er i centrum, når Mikkel Kessler skal i boksekamp. Men inden det går løs den 4. juni i Parken mod franske Mehdi Bouadla, er fokus også et andet sted.

For Kessler har nemlig ikke været i kamp, siden han slog Carl Froch i april sidste år, på grund af en øjenskade. Og derfor er netop Kesslers syn blevet det helt store samtaleemne i forbindelse med hans comeback.

Selv forsikrer Kessler, at han ikke løber en risiko ved at vende tilbage til ringen.

- Jeg har stadig lidt problemer med venstre øje, men slet ikke noget, der generer mig. Jeg har fået 100 procent go fra lægen for, at der ikke kan ske noget. Øjet kan altid blive slået op, men det vil altid hele. Det er ikke noget, der er farligt på nogen måde, siger han.

Selvom lægerne på nuværende tidspunkt har banet vejen for boksestjernens comeback, går han dog ikke i ringen for enhver pris.

- Hvis en læge siger, at jeg kan risikere at blive blind eller se dobbelt for altid, så stopper jeg med det samme, forsikrer Kessler.

Dette scenarie frygter Kesslers tyske promoter, Kalle Sauerland, dog slet ikke.

- Det var en skade, hvor han mærkede effekten med det samme. Det var ikke sådan, at en nerve var beskadiget, siger promotoren og fortæller, at Kessler allerede har sparret mod stærke modstandere for at teste, hvordan synet reagerede.

Kesslers kommende udfordrer har 22 sejre og tre nederlag med i bagagen. "En hård fysisk modstander", lyder betegnelsen fra Kessler, der forventer hård modstand.

Af samme grund er danskeren ikke meget for at tænke længere frem end til kampen i Parken. Men så er det godt at have en promotor, der kan stå for den del.

Kalle Sauerland forklarer, at kampen den 4. juni meget vel kan blive Kesslers sidste i Danmark. Særligt har Team Sauerland rettet blikket mod Canada, hvor Lucian Bute huserer.

- I den ideelle verden vil vi bokse mod Lucian Bute. Hele teamet flyver til Canada for at se ham live. Vi vil elske at lave den kamp, lyder det fra Kalle Sauerland.

Men planerne for Kessler går endnu længere frem, hvis man spørger promotoren.

- Mikkel er i en position, hvor vinderen af Super Six skal møde ham, ellers må han opgive sit WBC-mesterskab. Så Kessler står i en meget stærk position, siger Kalle Sauerland.

På grund af sin øjenskade måtte Kessler droppe at netop at gennemføre Super Six-turneringen.

 

Facebook
Twitter