Dansk floorballlandshold er fortrøstningsfuldt før VM

Trods et 1-4 nederlag til Norge i den sidste testkamp inden VM, er de danske spillere optimistiske.

Det danske herrelandshold i floorball tabte 1-4 på hjemmebane til Norge efter en tæt kamp, der blev afgjort i straffeslagskonkurrence.

Efter kampen var spillerne fortrøstningsfulde på trods af nederlaget og en straffeslagskonkurrence, hvor Danmark ikke formåede at score en eneste gang.

- Som konkurrencemenneske er jeg sur over at tabe et så tæt opgør, men vi har fokus på at få testet nogle ting i dag, og jeg synes egentlig, det går fint. Vi minimerer vores fejl, og spillemæssigt er vi godt med og kæmper bravt, fortæller Nikolaj Parbo, der er spiller på det danske floorballlandshold.

Forberedelserne til VM var ikke optimale

Det var den sidste testkamp inden VM i Tjekkiet, der bliver afviklet den 1.-9. december 2018. Og forberedelse har ikke været optimale frem mod VM, da testkampen lørdag blev aflyst, og landsholdet heller ikke deltog ved 6 Nations Floorball Cup. Her måtte u19-landsholdet træde til.

- Vi bliver bedre for hver samling, så på trods af modgang i forberedelserne, går det fremad. Nu skal vi træne en masse den næste periode med vores klubber, så vi bliver helt klar til VM, siger Nikolaj Parbo.

Også anføreren for det danske herrelandshold, Mikkel Skov, er fortrøstningsfuld i forhold til VM.

- Vi er et ungt hold i forhold til sidste VM, hvor vi endte som nummer fem. Vi har fået testet vores forsvarsspil i dag, og vi har også fået en øget viden om mulighederne mod Norge. Det skal vi bruge, når vi møder dem til VM, fortæller anføreren efter dagens nederlag.

Landskampen mellem Danmark og Norge blev spillet på floorballlandsholdets hjemmebane i Frederikshavn og blev vist på dr.dk, som fremover dækker det danske floorballlandsholds store kampe. Det betyder blandt andet, at herrernes deltagelse ved VM i december i år også bliver vist.

Facebook
Twitter