Dansk futsal-målmand om revanche: ’Det giver os selvtillid’

Målmand Nis Andersen var tilfreds med sit holds indsats i 4-2 sejren over Estland.

Det danske futsal-landshold spillede onsdag aften den sidste testkamp af to mod Estland i Ceres Arena i Aarhus.

Her levede danskerne op til favoritværdigheden og leverede en tiltrængt revanche på 4-2 efter tirsdagens kamp, hvor det kun blev til uafgjort.

Flere danskere var storspillende, hvor Mads Falck blandt andet leverede et hattrick. Med flere store redninger løb målmand Nis Andersen dog også med sin del af opmærksomheden. Derfor blev han af DR Sportens kommentatorer udnævnt til man-of-the-match.

- Det er sindssygt dejligt med en sejr, lød det efter kampen fra Nis Andersen.

- Vi har haft en tendens til at hænge lidt med skuffen. Før kampen i dag sagde vi til hinanden, at nu går vi ind og viser landstræneren, at det er fortid. Vi havde en helt anden gejst end i går.

VM-kvalifikation venter

Onsdagens landskamp var den sidste test inden VM-kvalifikationen om 14 dage. Her står Danmark over for Tyskland, Georgien og Israel. Hvis Danmark skal kvalificere sig, kræver det en første- eller andenplads.

- Sejren giver os selvtillid og viser, hvis vi kæmper for hinanden, så kan vi godt spille med på højt niveau. Så har vi også en god mulighed for at vinde over Tyskland og Israel, lød det fra landsholdsmålmanden.