Dansk landsholdsspiller om flot comeback: 'Vi skulle lige i gang'

Landsholdsspiller Caroline Christoffersen var stærkt tilfreds med de danske floorball-kvinders sejr over Norge.

Caroline Christoffersen fra det danske kvindelandshold i floorball.

Da det danske kvindelandshold i floorball skulle lige finde rytmen, før de søndag fik sat Norge til vægs i Frederikshavn.

De danske kvinder var både bagud med 0-1 og 1-2, men med en stærk anden og tredje periode blev det hele vendt på hovedet til en sejr på 4-2.

Det var nu ikke så overraskende for den danske landsholdsspiller, Caroline Christoffersen, der efter kampen gæstede studiet i Frederikshavn.

- Jeg tror bare, at vi lige skulle i gang. Vi er til daglig spredt over hele landet, så vi skal lige finde sammen og få gejsten op. Det sad måske lidt i vores hoveder, at kampen lørdag blev aflyst.

Kampen mod Norge var sidste test inden det går løs i VM-kvalifikationen, hvor Danmark også møder Norge. Derfor var kampen også vigtig, selv om der ikke var noget som helst på spil, siger Caroline Christoffersen.

- Det kan godt være, at nogen tænker, at det bare er en testkamp, men jeg synes den er vanvittig vigtig. Vi skal møde Norge i VM-kvalifikationen, så det er vigtigt for os at have troen på, at vi kan slå dem.

Kampen blev spillet på floorball-landsholdets hjemmebane i Frederikshavn og blev vist på dr.dk, som fremover dækker det danske floorball-landsholds store kampe. Det betyder blandt andet, at herrenes deltagelse ved VM i år bliver vist.

Facebook
Twitter