Roskilde bliver hjemmebane for de danske bordtennislandshold

Forbundet og Roskilde Kommune har indgået en aftale, der gælder fra 2019 til 2021.

Jonathan Groth og holdkammeraterne kan se frem til at spille landskampe i vante omgivelser. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Har man sagt dansk bordtennis, har man også sagt Roskilde. De senere år har den sjællandske klub været dominerende i dansk herrebordtennis. Det afføder nu et tæt samarbejde mellem Dansk Bordtennis Union og Roskilde Kommune.

Fra 2019 til 2021 vil både det danske herre- og damelandshold have hjemmebane i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Det skaber stor glæde sporten.

- Vi har haft udbudt landskampene til vores klubber. Vi glæder os meget til samarbejdet med Roskilde Bordtennis. Roskilde har været dominerende i dansk herre bordtennis i en årrække og har haft mange fine arrangementer omkring Champions League. Derfor glæder vi os til at udvikle landskampene til events, der kan samle fulde huse i Bauhaus Arena, siger formand i Dansk Bordtennis Union, Anders Mølgaard, i en pressemeddelelse.

Stolthed i Roskilde

Aftalen er i høj grad et resultat af klubben Roskildes Bordtennis’ succes, og derfor er man naturligt stolt i klubben.

- Det er endnu en appelsin i turbanen og en spændende udfordring at skulle arrangere landskampene i de kommende år. Vi har jo en god erfaring igennem mange års deltagelse i Champions League. Det er et scoop for os at kunne vise endnu mere bordtennis i verdenseliten i Roskilde, siger klubbens sportschef Allan Bentsen.

Roskilde Bordtennis råder blandt andre over de to danske stjernespiller Jonathan Groth og Michael Maze.

Facebook
Twitter