Ulykke på Oslo-færge aflyser landskampe i Frederikshavn

De norske floorball-landshold var med på den færge fra Oslo, hvor en passager natten til lørdag faldt over bord.

Stena Saga, Stena Line, ved afgang fra Frederikshavn Havn (Arkiv). (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Lørdag eftermiddag skulle både det norske herre- og kvindelandshold i floorball have spillet landskampe mod Danmark, men begge opgør er aflyst.

De norske landshold var passagerer på færgen fra Oslo med kurs mod Frederikshavn, hvor en mand natten til lørdag faldt over bord.

- Vi har aldrig prøvet noget lignende, men det er jo ren force majeure, at de norske landshold ikke kan komme i dag, siger sekretariatschef i Floorball Danmark, Per Stærk Larsen.

Sekretariatschefen fik lørdag formiddag et opkald fra den norske landsholdsledelse om situationen.

- De er efter omstændighederne ved godt mod og er ikke indblandet i den situation, som har fundet sted på Oslo-færgen, fortæller Per Stærk Larsen.

En større eftersøgning blev natten til lørdag sat i gang, men efter 6 timer uden fund i farvandet vest for Hamburgsund i Bohuslän, valgte myndighederne at indstille eftersøgningen.

Færgen Stena Saga sejlede tilbage til Oslo, og planen er, at de norske landshold sejler til Danmark søndag, hvor to yderligere landskampe skal afvikles.

- Vi er glade for, at Norge stadig vil møde op i morgen på trods af det, der er sket i dag. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vores landshold går glip af vigtig kamptræning i dag før VM i Tjekkiet om kort tid, men vi får det bedste ud af situationen, siger Per Stærk Larsen.

Søndag spiller Norge og Danmark to træningskampe, som i forvejen var planlagte. Følg kampene direkte på DRTV fra kl. 12.45.

Facebook
Twitter