VIDEO Danmark får en skidt start på Floorball-VM

De danske herrer tabte nøglekampen til Norge med 9-3. Det var Danmarks første gruppekamp ved VM.

Det blev ikke den start på VM i Floorball, som de danske herrer havde håbet på.

Danmark åbnede nemlig verdensmesterskaberne i Prag med et nederlag til vores nordiske naboer fra Norge på 9-3.

Danskerne fik ellers en god start på opgøret, der var udset som gruppens nøglekamp, da de kom hurtigt i front med 1-0. Men i forbindelsen med scoringsjublen blev Danmark ramt af en udvisning for usportsligoptræden.

Overtaget udnyttede nordmændene til at udligne, og kort efter gjorde de det også til 2-1.

Alligevel formåede Danmark at gå til pause efter første periode foran med 3-2.

Herfra kollapsede det dog for det rød-hvide drenge. Anden periode vandt Norge således med hele fem mål, og gik til pause foran 5-7.

Nordmændene vandt også kampens sidste periode med 2-0, hvilket betød at Danmark tabte 9-3.

- Jeg er så tæt på at have alle deres skud, og kunne have stået en megagod kamp. I stedet står jeg en dårlig kamp og lukker ni mål ind. Det er ikke godt nok til et VM, siger Danmarks målmand Mike Trolle.

- Vi skal have fundet de sidste procenter, som er så afgørende.

Ligner en fjerdeplads i gruppen

Med nederlaget til Norge tyder det på at blive til den dansk fjerdeplads i gruppen. I de to sidste kampe venter nemlig Finland og Sverige, som Danmark ikke spås mange chancer imod.

Godt nok går alle fire hold videre fra Danmarks gruppe, men med en sidsteplads følger også en modstander i 1/8-finalen, som på papiret er mere vanskelig.

- For dem derhjemme kan det virke mærkeligt, at man kan gå hen og tabe tre gruppekampe, og så stadig gå videre, men det er sådan strukturen er. Det er qua vores gode resultater ved tidligere VM, siger Trolle.

- Hvis vi får en fjerdeplads som det ser ud til nu, så møder vi nummer et fra B-laget. De er noget bedre en nummer to – det må vi være ærlig og sige.Danmark spiller sin næste kamp ved Floorball-VM mandag.

Du kan se Danmarks kamp mod Finland direkte på DR3 fra klokken 16.40.

Facebook
Twitter