VIDEO Danmarks anfører afslog tilbud fra udlandet: ’Det er jo bare en hobby for mig’

Mikkel Skov er en af Danmarks bedste floorballspillere, men planerne peger ikke mod et spring til udlandet.

Lørdagens landskampe i floorball er desværre blevet aflyst. Læs mere om det her.

Søndag kan du se både herrerne og damerne spille landskamp. Det er fra klokken 12.45 på DR TV.

I mange sportsgrene er et hop til udlandet en drøm for udøverne. Det er det måske også et eller andet sted i floorball, men vejen til rent faktisk at leve af det er mere snørklet og krævende end selv de værste brostensstykker i cykelløbet Paris-Roubaix.

Så selvom den danske landsholdsanfører Mikkel Skov har fået udlandstilbud kastet sin vej, så har det aldrig rigtig været aktuelt for ham.

- Der er selvfølgelig en kæmpe oplevelse i det, men hvis man skulle op og leve af at spille floorball, så skal man være nogle af verdens bedste, og der er langt endnu, forklarer Mikkel Skov.

Han spiller i stedet for Sunds Seahawks lidt nord for Herning. Det er en klub, som hans far var med til at starte i sin tid, og derfor står klubben ham nært.

- Selvfølgelig har jeg et kæmpe bånd til klubben, og det vil jeg aldrig miste, tror jeg ikke, siger Mikkel Skov.

  • (Foto: Martin Fält © Dr)
  • (Foto: Martin Fält © undefined)
  • (Foto: Martin Fält © (c) DR)
  • (Foto: Martin Fält © (c) DR)
  • (Foto: Martin Fält © (c) DR)
1 / 5

Men det går også rigtig godt i klubben. Han har været anfører de seneste fem år, og sidste år hentede de også en pokaltitel. På landsholdet blev han anfører i februar.

- Da vi vandt pokalfinalen sidste år, kunne jeg bare mærke, at det er et hold, hvor vi alle sammen kender hinanden rigtig godt, og det er nogen, som har spillet sammen i rigtig mange år. Det betyder meget, siger Mikkel Skov.

- Jeg ved ikke, om jeg spiller om fem-ti år. I hvert fald ikke på det her niveau. Det er jo bare en hobby for mig, som tager rigtig meget tid. Så må vi se, om jeg skal blive ved med det, forklarer han.

Til daglig læser han til maskiningeniør, men har du lyst til at se hans evner på en floorballbane, så skal du bare følge med på DRTV i weekenden.

Der sender vi nemlig både herrernes og kvindernes landshold, som møder Norge i to kampe fra klokken 12.45 søndag. Følg kampene direkte på DRTV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk