VIDEO Danske floorball-kvinder banker Norge i Frederikshavn

Danmarks kvindelandshold i floorball kæmpede sig tilbage i testkampen mod rivalerne fra Norge og hentede en 4-2 sejr.

De bedste danske floorball-kvinder fik afprøvet formen mod rivalerne fra Norge før den kommende VM-kvalifikation til januar.

Kampen startede meget lige med et dansk hold, der fokuserede på at bevare en solid defensiv, men halvejs henne i den første periode af tre, satsede danskerne mere fremad og kom flere gange tæt på en scoring.

Danskerne blev dog straffet for deres satsning, da Norske Rikke Hansen bragte Nordmændene foran med et langskud. Der blev ikke scoret flere mål i den første periode, så nordmændene kunne gå til pause med en føring.

Danskene kæmper sig tilbage i slagudvekskling

Danskerne fandt en langt mere aggressiv tilgang frem til anden periode, og det betød at kampen åbnede sig og bød på en række chancer. Og denne gang gav det pote for hjemmeholdet, der udlignede til 1-1 ved

Danskerne blev dog straffet med det samme af en norsk lynscoring, der faldt et sekund efter bolden blev givet op igen. Det satte dog blot gang i et dansk overtag, der førte til to danske mål i streg og en dansk 3-2 føring før sidste periode.

Hjemmeholdet lukker kampen

Den danske føring pressede Norge længere frem på banen i kampens sidste 20 minutter, men nu var det blevet danskernes tur til kynisk at udnytte modstandernes fremadrettede spil.

Danske Nanna Møller bragte danskerne foran med 4-2, og hjemmeholdet var sidenhen tæt på at score flere gange. Det blev dog ikke til flere scoringer, og det danske landshold vandt derfor en sikker hjemmesejr og fik en god optakt til den kommende VM-kvalifikation.

Kampen blev spillet på floorball-landsholdets hjemmebane i Frederikshavn og blev vist på dr.dk, som fremover dækker det danske floorball-landsholds store kampe. Det betyder blandt andet, at herrenes deltagelse ved VM i år bliver vist.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter