Lyt til live VM-håndbold

Du kan følge alle kvindelandsholdets VM-kampe live på P3. Lyt med i aften klokken 19:03 - enten i din radio eller her via nettet.

Kristina Bille-Hansen må dukke sig for en vildfaren bold, mens Jane Wangsøe gør klar til at skyde under træningen i Skt. Petersborg. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Du kan følge alle Danmarks kampe ved VM i Rusland live på P3.

Efter kampen mod Brasilien venter en på papiret endnu lettere modstander i Elfenbenskysten, inden det torsdag bliver alvor mod Tyskland.

Landstræner Jan Pytlick er dog klar over, at det gælder om at være fokuseret fra start.

- Vi skal være klar til de to første kampe og have ydmyghed, når vi taler om Brasilien og Elfenbenskysten. Vi ved, vi skal slå dem, men vi skal være omstillingsparate, for vi ved ikke 100 procent, hvad Brasilien kommer med, og vi ved intet om Elfenbenskysten endnu. Herefter venter en nøglekamp mod Tyskland, men har vi seks point på torsdag, så ser det rigtig godt ud, siger Jan Pytlick.

Målsætningen for det danske landshold er klar:

- Drømmemålet er at få medalje - det er derfor vi er her, og hvis tingene glider i olie, så har vi en mulighed for det. Delmålet og Dansk Håndbold Forbunds målsætning er, at vi når videre fra den indledende pulje, men vi har større ambitioner. Det er super, hvis vi får fire point med videre, og så skal vi nå semifinalen - og det er realistisk, hvis tingene hænger sammen, siger Jan Pytlick.

Facebook
Twitter