Mød Kylie i Herning

DR Sporten ser tilbage på 2010 og uddeler priser ved Sport 2010-showet 8. januar.

Kylie Minogue under et show i Madrid den 10. december. Måske venter der noget lignende i Herning i januar (Foto: Emilio Naranjo © Scanpix)

En af verdens absolut største popstjerner, Kylie Minogue, medvirker i et af årets største shows i Danmark, når DR Sport 2010 hylder årets store sportsstjerner i den nye multiarena i Herning.

Sport 2010-showet sendes live fra Herning den 8. januar. Maria Yde og Mads Steffensen styrer slagets gang i den nye multihal i Herning med plads til op mod 10.000 gæster – tre gange så mange som tidligere.

Den musikalske underholdning tager Kylie Minogue, Medina, Infernal, Electric Lady Lab, Carpark North og DR’s Big Band sig kærligt af.

Vi ser tilbage på 2010 og hylder fx verdensetteren Caroline Wozniacki, svømmeren Lotte Friis (regerende verdens- og europamester på 800 meter) og Matti Brechel (VM-sølvvinder). De tre er nominerede til Årets Sportsnavn, og i løbet af aftenen vil det vise sig, hvem der tager prisen hjem.

Wozniacki svinger ketcheren i Hong Kong og kan derfor ikke være med i Herning, men der er masser af andre sportsstjerner. Blandt andet vil man kunne møde nogle af FCK's spillere,  Viborgs Champions League kvinder i håndbold og det danske ishockeylandshold, der for første gang i historien kvalificerede sig til en VM-kvartfinale.

I alt ni priser skal deles ud i løbet af aftenens show. Udover Årets Sportsnavn er det: B.T.’s Guld, Årets fodboldspiller, Årets Mål i SAS Ligaen, Team Danmarks Talentpris, Årets Idrætskommune, Nordeas Gør-det-muligt Pris, Danmarks Olympiske Håb og Kulturministerens Handicapidrætspris.   Men DR Sporten lover endnu flere overraskelser. Hvem bliver f.eks. årets nye navn i idrættens prestigefyldte Hall of Fame. Se med den 8. Januar, mød sportsstjernerne og vær med til at nyde de sportslige stjernestunder fra det forgangne år.

Facebook
Twitter