Mørkøv og Rasmussen vinder DR Fidusen

Michael Mørkøv og Alex Rasmussen har ifølge et flertal af dr.dk/sportens brugere leveret det flotteste danske resultat i marts måned.

Alex Rasmussen og Michael Mørkøv (tv) har i den grad leveret store præstationer. (Foto: Kristian Juul Pedersen © Scanpix)

DR Sportens brugere har talt; med VM-guldmedaljerne i parløb har Michael Mørkøv og Alex Rasmussen leveret den flotteste danske sportspræstation i marts måned, og de to unge ryttere er dermed vindere af månedens DR Fidus.

- Det er noget af en anerkendelse. Det har altid været én af mine store drømme at publicere banecykling noget mere, end det har været tidligere, og med vores OL-sølvmedalje og vores seneste to VM-guldmedaljer, så har vi i hvert fald fået bragt sporten på vej tilbage til, hvor det engang har været før, siger Michael Mørkøv til DR Sporten.

Det var i helt suveræn stil, at de to Team Saxo Bank-ryttere tog VM-guldet. Duoen sejrede via ekstremt godt overblik og køligheden til at slå til på de rigtige tidspunkter, og der var i det hele taget ingen tvivl om, at parret var feltets stærkeste den lørdag aften i Polen.

FacebookTwitter