Dansk motocross-kører træder igen op på VM-podiet

Thomas Kjer Olsen sluttede som nummer tre i søndagens VM-grandprix i Spanien, og han bevarer dermed sin samlede andenplads.

Thomas Kjer Olsen er flyvende i år, og han ligger samlet nummer to i VM-regnskabet. (Foto: Alex Hodgkinson / Frit © Scanpix)

Søndag lykkedes det endnu en gang Thomas Kjer Olsen at køre sig på podiet i et VM-grandprix i motocross, og den hurtige dansker er fortsat nummer to i den samlede kamp om verdensmesterskabet.

Thomas Kjer Olsen, der kører i MX2-klassen, har været på podiet i samtlige af årets første tre VM-grandprixer, men det var alligevel en lettere frustreret dansker, der efterfølgende gav udtryk for, at det kunne være blevet til mere.

- Jeg gjorde det lidt svært for mig selv med en skidt start i første heat, men fik endelig en god start i andet heat. Jeg er lidt skuffet over at vælte,da jeg var i en god position, men jeg følte, at min fart var rigtig god, og min form er også rigtig god. Jeg kunne presse på helt til slutningen af heatet, så der er meget positivt at tage med videre til Italien, siger danskeren til MXGP-tv.com.

Thomas Kjer Olsen fik ikke den bedste start i dagens første heat i spanske Valencia, så han måtte køre sig op fra en placering som nummer 12. Den opgave fuldførte han til gengæld, og i de døende minutter af heatet fik han presset sig op som nummer tre, hvilket også blev hans slutplacering.

I søndagens andet heat var starten langt bedre for Thomas Kjer Olsen, og efter kort tids kamp med hjemmebanekøreren Jorge Prado kunne danskeren placere sig som nummer to og lægge pres på den forsvarende verdensmester Pauls Jonass i front. Desværre endte danskeren med at styrte, og han sluttede som nummer fire i heatet.

Med heatplaceringer som nummer tre og fire blev han samlet nummer tre i det spanske grandprix.

Der er nu en uges pause for motocross-kørerne, inden årets fjerde VM-afdeling køres Trentino, Italien den 8. april.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk