'Idiot': Dramatisk sammenstød sender danske racerkørere ud af løb og op i det røde felt

Nummer fire og fem i den samlede TCR-stilling, Nicolai Sylvest og Michael Markussen, kørte hinanden af banen i lørdagens løb i Padborg.

TCR-sæsonen spidser til, og det var tydeligt i næstsidste afdeling, der lørdag blev kørt i Padborg.

Der er få muligheder tilbage for at gøre en forskel i mesterskabsstillingen i den danske motorsportsserie, og derfor røg kørerne Nicolai Sylvest og Michael Markussen i verbalt slagsmål efter et sammenstød i andet heat.

De er nemlig placeret som henholdsvis nummer fire og fem i den samlede stilling, men var ikke med i det tredje og sidste ræs, da de kørte hinanden ud af spillet.

- Nu kan jeg ikke komme ud og køre (mere i dag, red.). Hvad fanden tror han? Vi kører om mesterskabet, men sgu da ikke sådan der, siger Michael Markussen.

De to frustrerede kørere kan ikke blive enige om, hvem der har ansvaret for sammenstødet.

- Jeg får en skide god start, som jeg plejer at gøre, og bliver bare total boksepude for alle og enhver, lyder det fra Nicolai Sylvest.

- Han (Michael Markussen, red.) kigger ikke i sine spejle. Det gør jeg. Han er bare en idiot, fortsætter Sylvest.

Ræset i Padborg blev vundet af TCR-seriens samlede nummer ét, Kasper H. Jensen. Han har mulighed for at sikre sig sejren, når der den 1. oktober køres det syvende og sidste løb i sæsonen på Jyllandsringen.

Se sammenstødet og interviews med de to kørere i videoen øverst i artiklen.

TCR-sæsonens sidste løb den 1. oktober køres på Jyllandsringen og vises på DRTV.