Jan Magnussen får amerikansk makker i jagt på Le Mans-succes

Jordan Taylor skal sammen med Jan Magnussen og Antonio Garcia forsøge at vinde Le Mans' GTE Pro-klasse.

Le Mans 2016. Jan Magnussen og Corvette-teamet har langt fra haft den weekend på Le Mans de drømte om. (Foto: BAX LINDHARDT © Scanpix)

Det bliver amerikanske Jordan Taylor, som i Corvette-raceren skal forsøge at hjælpe Jan Magnussen og Antonio Garcia med at vinde årets 24-timers-løb i GTE Pro-klassen på Le Mans.

Taylor har været en del af Corvette Racing siden 2012, da han debuterede på Le Mans som tredjekører hos netop Magnussen og Garcia. Siden har han været med til at hente en andenplads i 2014 og en sejr året efter.

- Jordan er en fed fyr, som jo nærmest er vokset op med Corvette Racing. Han var bare 21 år, da han debuterede med os på Le Mans, og med årene har han udviklet sig til en erfaren og samtidig meget hurtig langdistancekører.

- Jeg er glad for, at Jordan er kommet tilbage i bilen og glæder mig til igen at forsøge at vinde Le Mans med ham og Antonio, lyder det fra Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Danskeren har fire gange været med til at vinde på Le Mans, senest i 2009 i selskab med Antonio Garcia og amerikaneren Johnny O'Connell.

2017-udgaven afvikles 17.-18. juni.

/ritzau/