Magnussen føler sig forfulgt af uheld: Selvfølgelig punkterede jeg

Kevin Magnussen måtte en ekstra gang i pit efter en punktering i Monacos grandprix, hvor det alligevel blev til point for danskeren.

Kevin Magnussen kørte sig til sit femte point i sæsonen, men han er alligevel ærgerlig over, at det ikke blev til mere.

En punktering undervejs betød, at han måtte i pit for at få skiftet dæk og tabte vigtig tid til de nærmeste konkurrenter.

- Jeg fik en punktering, selvfølgelig, og var nødt til at pitte en ekstra gang. Så skete der lidt forskellige ting til sidst, der gjorde, at jeg fik et point, og det er jeg rigtig glad for – specielt på teamets vegne, siger Kevin Magnussen.

- For mig selv er jeg ret skuffet og irriteret over, at tingene bliver med at gå den forkerte vej, men jeg er glad for teamet, som for første gang i Haas’ historie har begge biler i pointene.

Den danske Formel 1-kører fik en fænomenal start på løbet, hvor han stjal to placeringer. Og det kunne måske have blevet til endnu flere placeringer i Magnussens favør, hvis ikke det lige netop var teamkollega Romain Grosjean, som han kom op på siden af.

- Jeg vidste godt, at man kunne være aggressiv i starten. Der var meget greb. Jeg ramte koblingspunktet rigtigt og gav den gas og kom så foran et par stykker.

- Havde det ikke været Romain, havde jeg nok været lidt mere aggressiv. Jeg kom på ydersiden af ham, og det er vigtigt, at vi begge score point, så der var ingen grund til at tage nogle unødige chancer med ham, siger Magnussen.

Sæson fuld af uheld

Det ene point var Magnussens femte i sæsonen, mens holdkammerat Romain Grosjean har ni. Danskeren føler dog, at han flere gange har været uheldig i denne sæson, og at der er flere point i vente,

Kevin Magnussen på banen i Monaco. (Foto: VALDRIN XHEMAJ © Scanpix)

- Jeg synes, den her sæson har været så uheldig. Men det vender snart, og så går det vores vej. Det gode er, at vi har en god bil, og at teamet er rigtig dygtigt, og så skal resultaterne nok komme.

Det næste grandprix køres den 11. juni i Canada.

Facebook
Twitter