Nicki Pedersen smidt af landsholdet: Sammenstød med kollega og landstræner

Nicki Pedersen er ikke længere en del af det danske speedwaylandshold efter et sammenstød med blandt andre landstræner Hans Nielsen.

Nicki Pedersen er blevet smidt af landsholdet efter et sammenstød med flere parter (ARKIV). (Foto: casper christoffersen © Scanpix)

Det varede kun tre måneder fra Nicki Pedersen blev meldt tilbage på det danske landshold, til han røg ud igen.

Til TV 2 Sport oplyser formanden i Danmarks Motorsports Union Jørgen Bitsch, at den tredobbelte verdensmester er blevet smidt af holdet.

- Der har været en episode, som har gjort, at vi har snakket med de folk, der har været involveret, og vi er blevet enige om, at han desværre ikke er med i landsholdstruppen mere i år, siger han.

Jørgen Bitsch uddyber ikke til mediet mere omkring situationen, men ifølge TV 2 Sports oplysninger har der været et sammenstød Nicki Pedersen og landsholdskammeraten Leon Madsen, hvor landstræner Hans Nielsen også blev overfuset verbalt.

Nicki Pedersen bekræfter, at der har været en situation, og han siger, at det skete i forbindelse med, at der blev antydet, at den danske speedwaykører havde løjet omkring en operation.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter