Ombejlet dansker skriver under med Ferrari

Med Ferrari-kontrakten fortsætter Christina Nielsen i den amerikanske TUDOR-serie.

  • Her ses Christina Nielsen og teamejer Giacomo Mattioli sammen med den nye Ferrari 488 Spider.
  • Her ses racerudgaven Ferrari 488 GTB GT3.
1 / 2

Christina Nielsen har i 2015 kørt så godt i den amerikanske TUDOR-serie, GTD-klassen, at det er væltet ind med kontrakttilbud. Faktisk har samtlige teams i klassen forsøgt at lokke Nielsen ind bag rattet i deres biler, og det er nu lykkes for det amerikanske Ferrari-team Scuderia Corsa.

Det var faktisk en bil fra netop dette team, der i allersidste løb i denne sæson overhalede Christina Nielsen og dermed sørgede for at hun lige akkurat ikke blev den første kvinde til at vinde i international sportsvognsserie. I hvert fald ikke endnu.

Vil kæmpe om mesterskabet igen

For med en kontrakt hos det måske bedste team i serien er der umiddelbart muligheder for en samlet sejr i 2016.

- Jeg har altid beundret Ferrari og deres evne til at være konkurrencedygtige i flere forskellige mesterskaber og jeg ser frem til at køre en af deres biler. Jeg tror på, at vi bliver stærke nok til igen, at kunne kæmpe med om mesterskabet og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med samarbejdet, siger Christina Nielsen i en pressemeddelelse.

TUDOR-serien skifter navn til næste sæson. Fremover hedder den IMSA WeatherTech SportsCar Championship, og Christina Nielsen kommer til at køre i den helt nye Ferrari 488 GTB GT3.

Løbsserien, hvor Jan Magnussen er med i GTLM-klassen, starter med et 24-timersløb den 30-31. januar.

Facebook
Twitter