Racerkører grådkvalt efter TCR-triumf: 'Er du sindssyg, vi skal hjem på hovedkontoret og hygge os'

Racerkøren Kasper H. Jensen sikrede sig søndag det samlede mesterskab i TCR-serien.

Han var i pole position til at nappe den samlede titel inden dagens syvende og sidste afdeling af TCR-serien.

Og den danske racerkører Kasper H. Jensen levede op til favoritværdigheden, da der blev kørt race på Jyllandsringen.

Honda-køreren måtte dog se sig slået på målstregen af tyske Mike Halder i dagens og sæsonens sidste heat, men i den samlede stilling var andenpladsen blot en lille ridse i lakken.

Dertil har Kasper H. Jensen gennem hele sæson været de andre kørere overlegne, og derfor kunne den 32-årige racerkører allerede lade sig hylde som vinder af sæsonens samlede TCR-mesterskab efter dagens andet heat.

- Det er sgu okay. Det er fandme fantastisk, lød det kort efter næstsidste heat fra TCR-mesteren, som havde svært ved at holde tårerne tilbage.

- Det er bare alt det arbejde, der er blevet lagt i det genne alle årene. Alle de teams, der har villet mig og alle de sponsorer, vi har haft gennem årene.

Hør Kasper H. Jensen sætte flere ord på den samlede TCR-sejr:

Kasper H. Jensen vinder det samlede TCR-mesterskab med 362. Hele 28 point foran tyske Mike Halder på andenpladsen, mens Nicolai Sylvest med 313 point napper den sidste plads på podiet.

Årets mesterskab er dog langt fra det første for Kasper H. Jensen. Det er nemlig fjerde år i træk han topper den samlede TCR-stilling, når sæsonen er slut. Også i 2016, 2018 og 2019 var han bedst i klassen DTC, som var forløberen for TCR.

Og det store spørgsmål er så, hvordan man fejrer endnu et mesterskab?

- Det ved jeg sgu ik lige. Jeg er ikke nummer et til at fejre, lød det lidt tøvende fra Kasper H. Jensen.

Så det skal ik fejres?

- Jo jo, er du sindssyg. Vi skal hjem på hovedkontoret og hygge os med lidt at drikke og spise. Dem der kender mig ved, at jeg er relativ god til at svinge armene.