Nicki Pedersen i gang igen

Nicki Pedersen er endnu ikke helt ovenpå efter uheldet i sidste uge i Sverige. Alligevel stillede danskeren fredag op til første afdeling af DM.

Nicki Pedersen - er med i Parken næste lørdag. (© DR Sporten)

Den danske speedwaykører Nicki Pedersen var fredag aften for første gang siden sidste uges styrt i Grand Prix'et i svenske Eskilstuna i konkurrence igen. Og selv om det går fremad, er danskeren stadig mærket af styrtet, hvor det blandt andet gik hårdt ud over skulder og kraveben.

- Jeg er 85 procent klar til næste uges Grand Prix i Parken, men jeg trænger til mere hvile og flere behandlinger. Jeg stiller helt sikkert op til løbet i Parken, spørgsmålet er bare, hvor stærk jeg kan nå at blive, sagde Nicki Pedersen efter den første DM-afdeling, der blev kørt i Holsted.

Hans Andersen vandt

I fredagens 20 heat, som talte til DM-regnskabet, endte Nicki Pedersen på en delt fjerdeplads. Mesterskabet føres af Bjarne Pedersen og Hans Andersen på en delt førsteplads foran Niels Kristian Iversen. Nicki Pedersen deler fjerdepladsen med Kenneth Bjerre.

Efter de 20 heat kørtes en finale, hvor der ikke var DM-point på spil, og den blev vundet af Nicki Pedersen. Anden og sidste DM-afdeling køres i august.

Løbet i Holsted gav desuden en billet til Grand Prix-kvalifikation til VM-serien i 2008 til følgende ryttere: Bjarne Pedersen, Jesper B. Jensen, Niels Kristian Iversen, Charlie Gjedde, Kenneth Bjerre samt Henrik Møller.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk