- Nu har jeg en prut at pille i

Damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er færdige ved OL og hang med skuffen efter nederlaget. Interviewet sluttede dog i smil.

Damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen sluttede interviewet med DR af i smil.... trods alt. (Foto: DR © DR)

Damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er færdige ved OL i London.

Og kvinderne hang med skuffen, da DR Sporten fangede dem efter aftenens kvartfinale-nederlag. I hvert fald lige indtil Kamilla Rytter Juhl så tilbage på hendes onsdag i London, hvor hun først røg ud i mixeddouble og så også i damedouble.

- Jeg følte, at jeg havde to chancer i dag. Nu har jeg en prut at pille i.

Lød det fra den bramfrie badminton-spiller, der herefter knækkede sammen i et grin sammen med Christinna Pedersen - formentlig fordi det gik op for hende, at dén sætning lige var røget ud til hele alle seere på DR1.

Tidligere onsdag røg hun ud af mixed double-turneringen med makkeren Thomas Laybourn. Og i aften blev det altså til nederlag i damedoublen.

Nederlaget var ekstra bittert, da den verserende badmintonskandale ved OL har sendt fire gode double-par hjem - og derfor skulle semfinalen være spillet mod et canadisk par.

- Det her nederlag gør megaondt. Der er så mange ting ved den her dag, jeg ville ønske, der kunne være anderledes, siger Christinna Pedersen.

Hvordan har du det lige nu?

- Ja, hvordan tror du? Det er dæleme svært at vide, at vi skulle have mødt canadierne i morgen. Men vi var ikke tæt på at vinde over japanerne i aften.

Kamilla Rytter Juhl:

- Benene flyttede sig bare ikke, som de skulle i dag. Ikke helt så hurtigt, som vi ville have dem til. Det var ærgerligt, vi ikke fik det ud i kroppen og ketcheren, siger hun.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk