Østrig suveræn i hold-skihop

Med Wolfgang Loitzl, Andreas Kofler, Thomas Morgenstern og Gregor Schlierenzauer genvandt østrigerne holdkonkurrencen i skihop ved OL i Vancouver.

Wolfgang Loitzl, Andreas Kofler, Thomas Morgenstern og Gregor Schlierenzauer på vej mod guld ved OL i Vancouver. (Foto: Patrick Seeger © Scanpix)

Østrig er fortsat verdens bedste skihopnation.

Med Wolfgang Loitzl, Andreas Kofler, Thomas Morgenstern og Gregor Schlierenzauer genvandt østrigerne holdkonkurrencen i skihop på den store bakke ved OL i Vancouver.

Holdet scorede 1107,9 point, hvilket er 72,1 point flere end Tyskland, som vandt sølv med Michael Neumayer, Andreas Wank, Martin Schmitt og Michael Uhrmann. 

Norsk bronze - igen

Anders Bardal, Tom Hilde, Johan Remen Evensen og Anders Jacobsen fra Norge tog bronzen yderligere 5,5 point efter. For nordmændenes vedkommende var det også en gentagelse af legene for fire år siden i Italien.

Thomas Morgenstern er mesteren over dem alle. For ikke nok med at han også var med til at vinde guldet for fire år siden ved OL i Torino, så har Østrig vundet alle verdensmesterskaberne i den mellemliggende periode, hver eneste gang med Thomas Morgenstern på holdet.

Facebook
Twitter