Alle gode gange tre: Seniorhold springer sig til titlelforsvar ved DM i Teamgym

Ollerup GF, Gladsaxe IF og Gjellerup Sdr. forsvarede lørdag DM-titlen for seniorer i Teamgym.

Her kan du se de forsvarnede Danmarksmestre fra Gjellerup Sdr. slå rekord med en score på 22,5 på fiberbanen.

Det var en medaljefest af de helt store, der lørdag udspillede sig til DM i Teamgym.

Her genvandt alle de forsvarende mestre DM-titlen for seniorer i en propfyldt Brøndby Hallen. Derfor kunne Ollerup i Senior Mix, Gladsaxe IF i damerækken og Gjellerup Sdr. i herrerækken lade sig hylde af de cirka 2000 tiljublende tilskuere.

Udover DM-trofæet fik de to bedste i hver konkurrence en billet til Nordisk Mesterskab i november måned.

Senior Mix

Selvom Ollerup genvandt DM-trofæet var sejren en snæver en af slagsen. Roskilde TeamGym var nemlig foran efter to runder, men da regnskabet var gjort op, måtte de, med en difference på kun 0,309, se sig henvist til andenpladsen.

Her kan du se, hvordan det så ud, da spændingen blev forløst i Senior Mix.

Seniordamer

Gladsaxe IF satte pres på de resterende hold fra start, hvor de fik en karakter på 22,416 i rytmeserien. Dog formåede rivalerne fra Greve at bringe spænding til det sidste med en flot score på fiberbanen. Det var dog ikke nok, og Gladsaxe IF kunne med et forspring på 0,775 lade sig hylde som Danmarksmestre for fjerde gang i træk.

Selvom DM-mesterskabet efterhånden er mere reglen end undtagelsen, bragte sejren alligevel stor glæde for den nykårede Danmarksmester Amalie Hundahl.

- Det er helt surrealistisk. Vores konkurrenter var virkelig gode.

- Vi havde tre fald. Det vil selvfølgelig være fedt, hvis vi ikke havde haft de fald, men vi gør det super godt, og vi gennemfører alle vores spring, siger Amalie Hundahl.

Her kan du se den flotte rytmeserie af Gladsaxe IF.

Seniorherrer

Ved herreholdene levede Gjellerup Sdr. mildest talt op til favoritværdigheden. Holdet leverede solide præstationer fra start til slut, men det var især holdets præstation på fiberbanen, der efterlod et måbende publikum.

Her leverede de forsvarende Danmarksmestre nemlig den sværeste baneomgang, der er præsterede i TeamGym. Det udmundede sig i karakteren 22.5. Du kan se springserien øverst i artiklen.

I stedet skulle spændingen udspille sig om andenpladsen. Her formåede TeamGym Aarhus med en difference på 0,550 ned til Svendborg GF at sikre sig den sidste billet til Nordisk Mesterskab.

Her kan du se TeamGym Aarhus, der med score på 23,766, leverede den bedste rytmeserie for herrerne.

Nordisk Mesterskab finder sted fra den 7.-9. november i Drammen i Norge.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk