Anne-Marie Rindom gør det igen: Vinder guld på Mallorca

For andet år i træk kan Anne-Marie Rindom kalde sig vinder af Trofeo Princesa Sofia Cup.

Anne-Marie Rindom har vundet Trofeo Princesa Sofia Cup for andet år i træk. (arkivfoto). (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Anne-Marie Rindom har i denne uge testet formen sammen med de bedste sejlere i verden ved Trofeo Princesa Socia Cup på Mallorca.

Og ligesom sidste år kan Anne-Marie Rindom igen rejse hjem som vinder af konkurrencen.

For et år siden vandt hun karrierens hidtil mest overbevisende sejr, da hun allerede inden Medal Race havde sikret sig sejren. Og selvom hun igen i år sejlede forrygende, skulle danskeren igennem lørdagens Medal Race, før sejren var i hus.

Således sluttede Anne-Marie Rindom på en tredjeplads i Medal Race, og det var nok til at fastholde det forspring, danskeren havde inden dagens konkurrence, og som lød fire point.

Maveonde har drillet

Anne-Marie Rindom har under konkurrencen på Mallorca døjet med et maveonde. Og selvom smerterne var forsvundet til dagens sejlads, var den danske vinder tappet for kræfter.

Kræfterne var dog heldigvis nok til, at hun kunne sejle en tredjeplads hjem, der cementerede den samlede sejr.

- Det var åbenbart min dag. Det betyder meget for mig (at vinde stævnet for andet år i træk, red.). Jeg føler, det er som om, at Palma er mit andet hjem, siger Lazer Radial-sejleren til Dansk Sejlunion efter sejren.

Det er Anne-Marie Rindoms ottende internationale guldmedalje ved et top-event.

Anden stor dansk præstation

Det var ikke kun Anne-Marie Rindom, der markerede sig lørdag på Mallorca.

I RS:X-surferklassen leverede windsurferen Lærke Buhl-Hansen karrierens hidtil bedste resulat, da hun vandt sin første medalje ved en stor konkurrence.

I Medal Race sluttede Lærke Buhl-Hansen på fjerdepladsen, og det var nok til en samlet bronzemedalje hele 16 point foran nærmeste forfølger.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter