Astralis tabte finale i kæmpe drama i udsolgt Royal Arena

Der blev bidt negle helt til sidste sekund, da Astralis og SK Gaming dystede i finalen ved Blast Pro Series i Royal Arena.

Det blev desværre ikke til den store sejr på hjemmebane i Royal Arena i København, hvor de tabte finalen til SK Gaming fra Brasilien. (Foto: Martin sylvest © Scanpix)

Det kan godt være, at 9-0 er en forholdsvis sikker føring i en lang række sportsgrene.

Publikum måtte lørdag aften lære på den hårde måde, at sådan forholder det sig nødvendigvis ikke i Counter-strike.

Selv om Astralis, de danske publikumsfavoritter, længe lignede en sikker vinder, så kæmpede SK Gaming sig tilbage og tvang kampen ud i overtid.

Inden da havde publikum dog fået serveret mindeværdige øjeblikke i Royal Arena.

Astralis’ svenske (!) stand-in Dennis ’dennis’ Edmann, havde undervejs i første bane ’Mirage’ fået hele Royal Arena til at synge hans navn i kor efter et par formidable spil. Sådan kan man jo også gøre sig populær i sit broderland.

Og inden fællessangen testede Peter ’dupreeh’ Rasmussen så publikums stemmehalse så voldsomt, at tagkonstruktionen i arenaen muligvis led overlast, da han ene mand sørgede for, at Astralis kunne tage en komfortabel føring.

Drama og våde øjne

Efter Astralis vandt første bane 16-12 blev det dog til et nederlag på 16-8 på ’Inferno’, og derfor var det hele altså på spil inden sidste bane, ’Cache’.

Selv om Astralis ved stillingen 15-14 havde matchpoint, så lykkedes det altså brasilianerne fra SK Gaming at vinde 19-16 i overtid, og derfor kunne de også tage førstepræmien på $125.000, mens Astralis slukørede måtte forlade Royal Arena til både stor applaus og en del våde øjne blandt det yngre publikum.

Sådan er sport.

Facebook
Twitter