Dansk dart-dronning stoppet i VM-semifinale

Ann-Luise Peters må nøjes med at spille om VM-bronze efter et klart nederlag i semifinalen.

Ann-Louise Peters må nøjes med at kæmpe om VM-bronze i stedet for guld og sølv. (© Dansk Dart Union)

Øv. Så gik den ikke længere for Danmarks dart-dronning Ann-Louise Peters. I VM-semifinalen rendte hun nemlig ind i lidt af en øretæve til Deta Hedman, der vandt 2-0 i sæt. Dermed må Peters nøjes med en bronzemedalje.

Hedman, der går under navnet "The Dark Destroyer" vandt både første og andet sæt med 3-0. Idet Peters ikke engang blev noteret for et point må modstanderens kælenavn siges at være meget passende.

I den ret korte semifinale havde Peters især problemer med at ramme triple 20-feltet, der giver 60 point. Derfor fik danskeren kun sjældent muligheden for at lukke et leg. Hele spillet går ud på at tælle point ned fra 501, og derfor er det svært at vinde når modstanderen er meget hurtigere til at nærme sig nul.

Det mest ærgerlige var dog, at Ann-Louise Peters så ud til at tro, at semifinalen blev spillet bedst af fem sæt i stedet for bedst af tre. Derfor så "The Danish Diamond" noget overrasket ud, da Deta Hedman blev kåret som vinder.

Det i gangværende VM afholdes af BDO og hedder Lakeside World Professional Darts Championship. Det er samme mesterskab hvor Ann-Louise Peters for to år siden vandt bronze. I år fik hun så tangeret sit eget resultat, der stadig rangerer som den bedste danske dart-præstation. De to semifinaletabere mødes nemlig ikke i en bronzekamp, men får begge en medalje.

Facebook
Twitter