Dansk topplacering i World Cup-finalen i dressur

Daniel Bachmann Andersen hentede en flot fjerdeplads ved World Cup-afslutningen i Sverige.

Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack under under lørdagens kür i Göteborg. (Foto: 9200 Björn Larsson Rosvall/TT © Scanpix)

Der blev leveret en flot dansk præstation i dressur lørdag aften i Göteborg. Her blev Daniel Bachmann Andersen nemlig på en flot fjerdeplads og var endda tæt på en tredjeplads.

Den placering blev skaffet via en personlig rekord i dagens kür, hvor han fik hele 85,468 procent for sit ridt. Det er det bedste nogensinde af danskeren og hans hest Blue Hors Zack.

- Vi er så stolte. Tænk engang, over 85 procent. Det er så vildt. Jeg er så glad uanset, hvor vi ender henne. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, og vi har præsteret op til vores ypperste, siger Daniel Bachmann Andersen umiddelbart efter sit ridt i en video til sin facebookside Blue Hors.

Sejren tilfaldt tyske Isabell Werth, der dermed vandt sin femte World Cup-titel. Hun og hesten Weihegold hentede imponerende 88,871 procent i sin kür.

For 27 år siden vandt Werth sin første World Cup-finale i selvsamme Göteborg, så det var en speciel sejr for hende.

Laura Graves fra USA blev nummer to, mens Helen Langehanenberg fra Tyskland blev nummer tre lige foran Daniel Bachmann Andersen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk