Danske bowlere tager kegler i Tyskland

Bowlerne Mai Ginge Jensen og Jesper Agerbo konkurrerer i disse dage mod den europæiske elite ved European Champions Cup i Frankfurt.

Den 34-årige bowler Mai Ginge Jensen er videre til 1/16 finalerne ved European Champions Cup i Frankfurt. (© DR Sporten)

Keglerne flyver rundt i Frankfurt disse dage, mens adskillige af Europas bedste bowlere jagter strikes på stribe under European Champions Cup.

Blandt dem de to danske spillere i form af Mai Ginge Jensen og Jesper Agerbo.

- Det er superfedt at være med hernede.

- Det er en turnering, hvor hver nation sender deres bedste kvinde- og mandespiller afsted, så konkurrencen er høj, siger Mai Ginge Jensen.

Turneringen er med andre ord et mesterskab for europæiske nationale mestre i bowlingens single-disciplin. Den rangerer på niveauet lige under EM og VM og derfor er den 34-årige bowler også glad for, at hun har fået en god start på turneringen.

Således kvalificerede den forsvarende Danmarksmester sig torsdag til 1/16-finalerne med den anden bedste score ud af alle de 37 kvindelige spillere.

- Jeg vil gerne se mig selv nå rimelig langt, og jeg vil i hvert fald gerne i top otte.

- Det afhænger dog af mange ting. I bowling kan man have dage, hvor man spiller vildt godt, men hvor keglerne bare ikke vælter. Så bliver det svært at komme i toppen, fordi så står du måske og spiller mod nogen, der har en lidt heldig dag.

Fredag gik Danmarks mandlige repræsentant i Frankfurt Jesper Agerbo også videre til 1/16-finalerne lørdag. Han kvalificerede sig med den sjette bedste score ude af 38 spillere.

På trods af det var danskeren fredag ikke tilfreds med sit spil.

- Jeg var ret hurtigt ude hallen, fordi jeg var pænt irriteret, da vi var færdige. Jeg synes ikke, jeg spillede så godt i dag (fredad, red.), siger Jesper Agerbo.

- Der er en masse ting, som jeg havde sat mig for, at jeg skulle, som jeg ikke fik gjort ordentligt. Jeg satser på, det bliver bedre lørdag.

Begge danske bowlere skal forsøge at spille sig videre i turneringen lørdag. Skulle det lykkes, så er der finalerunde søndag.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk