Danske bronze-roere: 'Målet er VM-finalen til efteråret'

Letvægtsdobbeltsculleren med Emil Espensen og Alexander Modest vandt søndag bronze ved det afsluttende World Cup-stævne i Luzern.

Alexander Modest (tv) og Emil Espensen vandt søndag bronze ved World Cup-stævnet i Luzern. (© Dansk Forening for Rosport)

Den danske letvægtsdobbeltsculler, bestående af Emil Espensen og Alexander Modest, præsterede på højeste niveau søndag eftermiddag i Luzern, Schweiz.

Danskerne lå efter 500 meter forrest, men både Irland og Belgien endte med at gå forbi.

Bronzemedaljerne var de første danske medaljer siden 2012, hvor Mads Rasmussen og Rasmus Quist vandt guld ved OL i London, og derfor var det også en tilfreds Emil Espensen, der mandag var tilbage på dansk jord igen.

- Det er da en fed følelse at komme på podiet til et World Cup-stævne, der var så hårdt pakket med gode hold. Det er vi utroligt glade for, siger Emil Espensen, der glæder sig til at komme tilbage i vandet og arbejde videre med sin makker, Alexander Modest.

- I vores semifinale dagen før havde vi roet lidt bedre end i finalen, men vi vidste, at vi kunne være med, og nu skal vi bare hjem og få etableret os så vi kan gøre det hele vejen med den rytme og fart, vi har.

Nu er øjnene så rettet mod årets store mål: VM til efteråret.

- Et realistisk mål til VM vil være top seks, for vi er stadig et nyt hold, og vores mål er at komme i en A-finale til VM i efteråret, og når vi det, så kan alt ske, som det gjorde i går. Et realistisk mål vil være top seks, lyder det fra Emil Espensen.

Facebook
Twitter